• Esrum Møllegård

Sæt dit præg på det kommende besøgscenter

Publiceret 03-06-2021

Har du gode ideer til, hvad det kommende besøgscenter for nationalparken skal kunne? Så deltag i vores webinar d. 7. eller 8. juni.

• Billedet er fra en tidligere udgravning. Foto Museum Nordsjælland

Jagten på det forsvundne slot

Publiceret 02-06-2021

Arkæologer fra Museum Nordsjælland sætter nu jagten ind på Frederik den 2.s lystslot Frydenborg, som blev revet ned for mere end 350 år siden.

• Børn i skoven. Foto: Marianne Lund Ujvári

Tag på troldejagt i nationalparken

Publiceret 21-05-2021

Lørdag d. 29. maj er det 3 år siden, at nationalparken blev indviet. Det fejrer vi ved at invitere børn og forældre med på troldejagt.

• Snoren til bæverskjulet klippes. Foto: Nationalpark Kongernes Nordsjælland

Kom tæt på bæverne

Publiceret 19-05-2021

Oplev bæverne i Arresø på nært hold fra et nyt skjul, som nationalparken og Halsnæs Kommune har bygget i samarbejde med Naturstyrelsen.

• Nattehimlen Foto: Tine Uffelmann//VisitNordsjælland

Nat i nationalparken

Publiceret 23-04-2021

Nationalparken tilbyder fire helt særlige og gratis oplevelser, når der er Nat i Naturen fra d. 7.-9. maj.

• Bliv partner med nationalparken

Publiceret 12-03-2021

Nyt partnerskabsprogram skal skabe synlighed omkring nationalparken til glæde for lokale og besøgende – og for partnerne selv.

• Nationalparken i top i nyt naturindeks

Publiceret 26-02-2021

En ny målestok for Danmarks natur viser, at nationalparken rummer noget af landets bedste natur.

• Er du vores nye praktikant?

Publiceret 09-02-2021

Vi søger en praktikant, der vil være med til at udvikle formidlingsprodukter og -aktiviteter, der kan guide gæster rundt i nationalparken, og skabe gode undervi..

• Billede af Mette Aaskov Knudsen

Ny medarbejder i nationalparken

Publiceret 05-02-2021

Velkommen til Mette Aaskov Knudsen

• Hjælp til den sjældne løgfrø

Publiceret 16-12-2020

Nationalparken har i samarbejde med en privat lodsejer skabt bedre forhold for den sjældne løgfrø, som på Sjælland kun findes i Nordsjælland.