• Bliv partner med nationalparken

Publiceret 12-03-2021

Nyt partnerskabsprogram skal skabe synlighed omkring nationalparken til glæde for lokale og besøgende – og for partnerne selv.

• Nationalparken i top i nyt naturindeks

Publiceret 26-02-2021

En ny målestok for Danmarks natur viser, at nationalparken rummer noget af landets bedste natur.

• Er du vores nye praktikant?

Publiceret 09-02-2021

Vi søger en praktikant, der vil være med til at udvikle formidlingsprodukter og -aktiviteter, der kan guide gæster rundt i nationalparken, og skabe gode undervi..

• Billede af Mette Aaskov Knudsen

Ny medarbejder i nationalparken

Publiceret 05-02-2021

Velkommen til Mette Aaskov Knudsen

• Hjælp til den sjældne løgfrø

Publiceret 16-12-2020

Nationalparken har i samarbejde med en privat lodsejer skabt bedre forhold for den sjældne løgfrø, som på Sjælland kun findes i Nordsjælland.

• Første spadestik til bedre natur

Publiceret 09-11-2020

I Karlebo er maskiner i fuld gang med at genskabe fire vandhuller til glæde for frøer, salamandre og guldsmede i Nationalpark Kongernes Nordsjælland. Vandhuller..

• Ny medarbejder søges

Publiceret 30-10-2020

Vil du være med til at udvikle nationalparkens identitet blandt børn, unge og lokalbefolkningen i Nordsjælland? Så har vi brug for en stærk formidler med projek..

• Kursus i leslåning

Frivillige skaber bedre natur

Publiceret 02-09-2020

En gruppe frivillige er gået sammen om at genskabe strandoverdrevet nord for Humlebæk Havn. Derfor har de været på kursus i at slå med le.

• Køer i Hellebæk Kohave

Nyt tilskud til lodsejere i nationalparker

Publiceret 25-08-2020

Lodsejere kan nu søge tilskud til at forberede arealer i Natura 2000-områder eller i nationalparker til afgræsning, hvis arealet har høj naturværdi.

• Formand Carl Bruun bærer de første kasser med nationalparkplaner

Nationalparkplan frisk fra trykken

Publiceret 12-08-2020

Nu kan du hente et trykt eksemplar af Nationalparkplan 2020-2026 på biblioteket eller på Esrum Møllegård.