• Maglehøj

På opdagelse i nationalparken

Publiceret 02-07-2019

Tirsdag den 25. juni samledes 30 mennesker fra bestyrelsen, rådet og sekretariatet til en fælles ekskursion til nationalparkens vestlige del.

• Vi fylder 1 år

Publiceret 14-05-2019

Kom og vær med, når nationalparken, kommunerne og Naturstyrelsen fra den 21. maj til den 4. juni fejrer nationalparkens 1-års fødselsdag med syv gratis arrangem..

• Vi har modtaget over 400 ideer

Publiceret 10-05-2019

Siden 1. februar har alle kunnet sende deres ideer til projekter i nationalparken. Da fristen udløb, havde vi modtaget over 400 ideer.

• Nationalparkrådet melder klar til arbejdet

Publiceret 03-04-2019

Ny formand for nationalparkrådet bliver Thomas Elletoft Køster fra Spisekammer Gribskov, og Ole Hjorth Caspersen fra Kulsviergården i Alsønderup bliver næstform..

• Blomsterne og bierne: Propfyldt sal summede med ideer til nationalparken

Publiceret 01-03-2019

Mere mad til vilde bier og insekter, fortællestier, en landskabsmalerkonkurrence og redekasser til hvinand. Eller hvad med trætop-hoteller, klippekort til oplev..

• Nyt nationalparkråd på plads

Publiceret 01-02-2019

Der er fundet 22 rådsmedlemmer blandt de 81 foreninger, der havde valgt at indstille en kandidat til nationalparkrådet.

• Sæt dit præg på nationalparken

Publiceret 31-01-2019

Frem til den 28. april 2019 kan du komme med ideer til den plan, som der skal laves for national-parken.