Ny medarbejder i nationalparken

Publiceret 05-02-2021
Nyhed

Velkommen til Mette Aaskov Knudsen

Billede af Mette Aaskov Knudsen

Sekretariatet for Nationalpark Kongernes Nordsjælland har vokseværk. Nyeste skud på stammen er formidlingskoordinator Mette Aaskov Knudsen, som havde sin første arbejdsdag mandag d. 1. februar.

Som projektleder for formidling i Nationalpark Kongernes Nordsjælland, skal Mette arbejde med formidling og friluftsliv, der rækker ud til både børn og voksne, der bor i nationalparken og til alle de interesserede gæster, som dagligt tager på tur for at opleve den flotte natur og de imponerende kulturmiljøer, som nationalparken rummer.

Jeg har i mere end 20 år arbejdet med naturvejledning, friluftsliv og formidling, både som kursusleder og koordinator for Naturvejlederuddannelsen, og som underviser på en række andre uddannelser, der har formidling som centralt omdrejningspunkt.
Jeg har bidraget til en lang række udviklingsprojekter, der tager udgangspunkt i gode naturoplevelser og engagerende formidling, senest i nordisk sammenhæng, hvor jeg har været forfatter og medredaktør på bogen ”Naturvejledning i Norden”, fortæller Mette Aaskov Knudsen, formidlingskoordinator i Nationalpark Kongernes Nordsjælland.

Mette Aaskov Knudsen er uddannet biolog og naturvejleder. Privat bor hun i Virum med sin mand. Hun har to voksne døtre.