Bliv partner med Nationalpark Kongernes Nordsjælland

Publiceret 19-04-2023
Nyhed

Vil du, din virksomhed eller din forening være partner med Nationalpark Kongernes Nordsjælland? Så har du muligheden for at ansøge nu.

Nationalparkpartnere til partnerdag i 2021

Nationalparken Kongernes Nordsjælland understøtter udviklingen af lokalsamfundet og det lokale erhvervsliv. Derfor tilbyder nationalparken lokale virksomheder, foreninger og andre at blive partner med nationalparken. Ansøgningsvinduet er åbent, og frem til d. 27. august 2023 kan der søges om at blive en del af nationalparkens partnerskabsprogram. Partnerskaberne er målrettet lokale foreninger, virksomheder og andre, der vil støtte op om nationalparkens arbejde med f.eks. at beskytte naturen og udvikle bæredygtige oplevelser. Der er to typer partnerskaber: Ét for spise- og overnatningssteder, formidlere, attraktioner m.m. og ét for producenter.

 

”Vi håber, at vi med netværket af partnere og de blomstrende samarbejder kan være med til at skabe spændende oplevelser og produkter og skubbe udviklingen af området i en grønnere retning.”

Per Kølster, bestyrelsesformand for Nationalpark Kongernes Nordsjælland

 

Netværk, lokalt samarbejde og kompetenceløft

Hjørnestenene i partnerskabsprogrammet er netværk, faglige inspirationsmøder og kurser, der indgår som en del i det at være partner med nationalparken. Alle partnere bliver inviteret til den årlige partnerdag, hvor alle nationalparkens partnere mødes for at udvikle samarbejder og løfte mulighederne for nye oplevelser, produkter mv. i nationalparken.

Siden partnerskabsprogrammet startede op i 2021, er der dukket flere og flere samarbejder op på tværs af nationalparkpartnerne. For eksempel har en operatør der udbyder vandreture teamet op med en af sine medpartnere om at tilbyde deltagerne unikke nationalparkoplevelser både til fods og til søs.

”De mere end 60 partnere er meget blandet flok, men det er netop det, der giver utrolig mange unikke muligheder for samarbejder. Samtidig er partnerne vigtige ambassadører for nationalparken og med deres direkte kontakt til nationalparkens gæster med til at synliggøre livet som det leves i dag i en nationalpark med natur og kulturarv i absolut verdensklasse.”

Marianne Lund Ujvári, sekretariatschef i Nationalpark Kongernes Nordsjælland

 

Vil du være partner?

Er du nysgerrig efter at vide mere om partnerskabsprogrammet, kan du læse mere om de krav, der bliver stillet til partnerne og de muligheder de får. For at ansøge, skal du blandt andet begrunde, hvorfor du søger, og hvad du tænker din virksomhed eller forening kan bidrage med. Deadline for ansøgninger er den 27. august 2022. I efteråret vil alle nye partnere blive inviteret til et introduktionskursus.

Ansøg om at blive partner

Hvad får man som partner af nationalparken?

Det er gratis at være med i nationalparkens partnerskabsprogram. Nationalparkens partnere får:

  • Et obligatorisk introduktionskursus
  • En velkomstpakke med materiale om nationalparken
  • Lov til at bruge nationalparkens partnerlogoer til markedsføring
  • Synlighed på nationalparkens hjemmeside
  • Et årligt netværksmøde
  • Muligheden for at bruge nationalparkens bookingplatform til at udbyde arrangementer

 

Til gengæld forventes det, at partnerne tager aktivt del i at udvikle kend-skabet til nationalparken og udbyder ydelser og produkter af høj kvalitet og med en klar forbindelse til nationalparken og dens formål.


 

Kontakt

Marianne Lund Ujvári

Sekretariatschef
Per Kølster formand for Nationalpark Kongernes Nordsjælland

Per Kølster

Bestyrelsesformand