Geologiske perler: En guidet tur gennem Hornbæk Plantages landskab

Publiceret 09-08-2023
Nyhed

Oplev de store skrænter, sandflugtens aftryk og bliv klogere på, hvordan naturen har formet vores omgivelser gennem millioner af år. På en guidet tur d. 30 august deler naturgeograf Merete Binderup ud af sin viden om landskabet i Hornbæk Plantage – og du kan komme med!

Hornbæk plantage. Foto: Peter Lassen

Tag med Nationalpark Kongernes Nordsjælland på en guidet tur gennem Hornbæk Plantage, hvor den erfarne naturgeograf Merete Binderup fra GEUS vil drage dig ind i en spændende rejse gennem landskabet og fortælle om dets geologiske historie.

Turen finder sted d. 30. august kl. 18, hvor natur- og geologiinteresserede får mulighed for at udforske de imponerende skrænter og sandflugtens aftryk samt lære mere om, hvordan naturen har formet vores omgivelser gennem millioner af år. Startpunktet for turen vil være på p-pladsen på Sandagerhusvej og følger dele af den nye istids- og sandflugtsrute. For dem der ikke er så let til bens, vil der være mulighed for at tage en genvej undervejs og støde til gruppen, der bevæger sig over den stejle sandvold. Turen bliver gennemført i et roligt tempo, så alle kan være med.

Prisen for at deltage er 80 kr. (+ gebyr) og inkluderer en sandwich, som kan stille sulten undervejs på turen.  For yderligere information og tilmelding, besøg nationalparkens arrangementsite: nationalpark-kong-nord.nationalparkbooking.dk.

 


Kontakt

Signe Scharf

Signe Hørslev Scharf

Kommunikationsmedarbejder

Marianne Lund Ujvári

Sekretariatschef

Praktisk info

Dato: 30. august 2023

Tid: Kl. 18.00

Mødested: P-plads på Sandagerhusvej i Hornbæk Plantage

Pris: 80 kr. (inkl. gebyr)

Billetkøb: www.nationalpark-kong-nord.nationalparkbooking.dk