Oplev flagermusene i Gribskov i aftenskumringen

Publiceret 23-08-2023
Nyhed

Tag med ud i aftenskumringen og oplev de fascinerende flagermus i Gribskov. Nationalpark Kongernes Nordsjælland inviterer alle – unge som gamle – med på en flagermustur d. 4. september guidet af flagermusekspert Hans Baagøe. Skal du med?

Flyvende brunflagermus
Brunflagermus - foto af Anne Johannisson

Vil du opleve den store brunflagermus, den helt lille dværgflagermus eller måske den sjældne frynseflagermus? Så er muligheden der, når Nationalpark Kongernes Nordsjælland inviterer på aftentur i Gribskov, som er levested for flere arter flagermus. Flagermus er aktive i mørket, og flagermusekspert Hans Baagøe vil hjælpe os med at opleve flagermusene i aktion i mørket mellem skovens træer og ved Esrum Sø.

 

Turen finder sted d. 4. september kl. 19.30, hvor deltagerne får mulighed for at få et unikt indblik i flagermusenes forunderlige verden. Undervejs på turen besøger vi den nye udstilling om flagermus, som Naturstyrelsen Nordsjælland og Nationalpark Kongernes Nordsjælland har lavet i en af de forladte bunkers i Gribskov. Turen bliver gennemført i et roligt tempo, så alle kan være med.

 

Prisen for at deltage er 80 kr. (+ gebyr). For yderligere information og tilmelding, besøg nationalparkens arrangementsite.

 

 


KONTAKT

 

Signe Scharf

Signe Hørslev Scharf

Kommunikationsmedarbejder

Marianne Lund Ujvári

Sekretariatschef

Dato: 30. august 2023

Tid: Kl. 18.00

Mødested: P-plads på Sandagerhusvej i Hornbæk Plantage

Pris: 80 kr. (inkl. gebyr)

BilletkøbTilmeld dig her