• Økonomimedarbejder søges

Publiceret 15-10-2021

Vil du være med til at gøre Danmarks yngste nationalpark til en national stolthed, så har du chancen nu.

• Oplev fugletrækket i Danmarks fem nationalparker

Publiceret 14-10-2021

Fuglenes efterårstræk er lige nu på sit højeste, og der venter mange store oplevelser over hovederne på os, når tusinder af fugle i disse uger flyver fra ynglep..

• Efterårsferie: Gå på jagt i verdensarven

Publiceret 12-10-2021

Er du til hemmeligheder, opdagelser og historisk vingesus? Så kom med på hjortejagt i kongernes skove, Parforcejagtlandskabet i St. Dyrehave ved Hillerød lørdag..

• Tag i skoven med Nationalparken i efterårsferien

Publiceret 06-10-2021

Søndag d. 17. oktober og søndag d. 24. oktober i skolernes efterårsferie inviterer Nationalpark Kongernes Nordsjælland børnefamilier velkommen til spændende og..

• Mere lys til hugorme og truet sommerfugl

Publiceret 06-10-2021

Nationalpark Kongernes Nordsjælland skaber i samarbejde med Naturstyrelsen bedre leve-vilkår for hugorme og den truede sommerfugl spættet bredpande. I de kommen..

• Deltag i webinar om nyt besøgscenter

Publiceret 30-09-2021

Vil du gerne være medskaber af det nye besøgscenter for Nationalpark Kongernes Nordsjælland? Så kan du deltage i webinaret, der er åbent for alle med

• Flyttehjælp til vilde blomster

Publiceret 12-08-2021

Nationalpark Kongernes Nordsjælland har i samarbejde med en privat lodsejer og Fredensborg Kommune spredt blomsterhø ud på landbrugsarealer, så der kan komme fl..

• DR sender Sommervejret fra nationalparken

Publiceret 30-06-2021

Denne sommer besøger DR noget af Danmarks mest fantastiske natur, når de sender direkte fra landets fem nationalparker. Kig forbi og se med i uge 29, når de bes..

• Dværgvandnymfer i parring

10 gode råd til at være den bedste naturgæst

Publiceret 27-06-2021

Nationalparken er levested for mange dyr og planter og rummer helt særlige oplevelser for os mennesker. Derfor skal vi passe godt på naturen og på hinanden, når..

• Vandhulsfangst

Sommeraktiviteter for børn

Publiceret 24-06-2021

Nyd sommeren i nationalparken med masser af sjove aktiviteter i naturen for hele familien.