Natureventyr

Rundt omkring i nationalparken kan du tage dine børn med på Natureventyr. Download app'en og gå på opdagelse i naturen.

Gå på opdagelse

Natureventyrene er skrevet specielt til udvalgte områder og kan nemt findes i app'en.

Historien er fortalt som en skattejagt, hvor I skal finde det næste kapitel ved at følge ruten på kortet. Fortællingen tager udgangspunkt i ting man kan se, høre og røre ved. Undervejs skal børnene svare på spørgsmål og løse udfordringer for at fortsætte den eventyrlige færd. Visionen bag Natureventyr er at skabe underholdende og meningsfulde oplevelser for børn og deres voksne ude i naturen.

Sådan gør du

For at komme i gang skal man blot download app'en 'Natureventyr' på sin smartphone og tage ud til lokaliteten, hvor eventyret begynder. 

Eventyrene er målrettet børn i alderen 4-9 år.

Vi har forsøgt at vise en video her, men videoen kan ikke afspilles fordi, du ikke har tilladt marketing cookies.

Tryk her for at gennemgå dine tilladelser.
Natureventyr appikon

Download app

Det er ganske gratis at downloade natureventyr app'en på din mobil og det samme er mange af de fantastiske eventyr du kan hente og tage ud på i nationalparken.

Find app'en lige her:

Download til IOS     Download til Android

Natureventyr i Hillerød

Esther og troldmanden buksbom

Esther og troldmanden Buksbom sender jer på tur gennem skoven ved Frederiksborg slotshave. I vil møde både trekantede får og slimede tudser på færden for at stoppe den onde troldmand.

Karla og Kongens Karper

Karla og kongens karper tager jer gennem Præstevang skov, forbi Sortedam og Brededam og ender på Fantasiens ø.

Natureventyr illustration

Flugten fra Mutter Gribs hule udspiller sig i Gribskovs smukke natur, hvor I kommer forbi skovsøer, enge og tæt skov. Hele vejen til Skovkongens rige og tilbage igen.

Natureventyr i Fredensborg

Natureventyr illustration

Minnie og husfreden fører jer gennem Fredensborg Slotshave og by, hvor I vil møde både en konge, en prinsesse og en balletmester.

Natureventyr illustration

Bournonvilles fantasifulde skovtur lader jer følge i fodsporene af landets mest berømte balletmester, når han på sit eventyr møder både trolde og elverfolk.

Natureventyr illustration

Fasanjægermesterens søn og krybskytten foregår i den ældste del af Fredensborg og Slotshaven, hvor I skal hjælpe med at fange de eksotiske dyr, som er undsluppet fra slottets menageri.

Natureventyr illustration

Det forstenede folk fører jer fra biblioteket til Fredensborg Slotshave, hvor Mille har brug for hjælp til at løse udfordringerne i dysten mod en farlig troldmand.

Natureventyr illustration

Onkel Ebbes arv fører jer gennem Humlebæk bycentrum og ud i skoven, mens I sammen med Birk og Nick skal løse sjove gåder.

Natureventyr i Helsingør

Natureventyr illustration

Jagten på det magiske drageæg foregår i Teglstrup Hegns fantastiske landskab, skabt af istidens gletcher for 12.000 år siden.

Natureventyr illustration

Myrna og Ferdinand i troldeskoven leder jer væk fra stierne i Nyrup hegn, på en mystisk færd for at finde de forsvundne får.

Natureventyr illustration

Da enhjørningen Uffe lærte at flyve er en fortryllende rejse gennem Egebæksvang skov og langs Egebækken, hvor I vil møde mange magiske væsner på jeres vej.

Natureventyr illustration

Andrea og kongens magiske fest udspiller sig omkring Kronborg, hvor Andrea har brug for hjælp til at finde ud af hvem, der har indvaderet slotsgården.

Natureventyr i Halsnæs

Natureventyr illustration

Svips og sværdet i stenen foregår ved Asserbo slotsruin, hvor en modig mus drømmer om at blive ridder.

Natureventyr illustration

Vilde This og sandflugten sender jer på en lille tur fra stejlepladsen til naturlegepladsen i Tisvilde Hegn, hvor I må hjælpe This med at redde byen Torup fra sandflugten.

Natureventyr i Gribskov

Natureventyr illustration

Lyng, Lau og regndansen er en rejse rundt i det fantastiske landskab ved Rudolph Tegners museum, hvor vennerne Lyng og Lau må redde dyr og planter fra tørken.