Kom med ideer til nationalparkplanen

Fra 1. februar til 28. april 2019 kan alle komme med ideer til, hvilke projekter Nationalpark Kongernes Nordsjælland skal sætte i gang i 2020-2026.

Nationalparken bygger på lokal opbakning og engagement.

Derfor har vi brug for så mange gode ideer som muligt, der kan være med til at styrke naturen, kulturhistorien og mulighederne for friluftsliv – i samarbejde med frivillige, foreninger, virksomheder mv.

Hvis din idé omhandler andres jord, er det vigtigt, at du husker at tale med ejeren eller ejerne.

Melby Overdrev foto: Lars Gejl

Hvad er en nationalparkplan?

Grundlaget for arbejdet i alle danske nationalparker er seksårige nationalparkplaner, som beskriver, hvordan nationalparkfondene vil udvikle parkerne.

Nationalparkplanerne indeholder konkrete handlinger og mål for arbejdet med seks emner:

• Natur
  • Geologi og landskab
  • Kulturhistorie
  • Friluftsliv
  • Lokalsamfund, erhverv og turisme
  • Formidling, undervisning og forskning.

Max 700 tegn (ca. ½ A4-side). Du kan udvide feltet ved at trække i nederste højre hjørne, hvis du bruger Google Chrome som browser.

Upload
Hvad handler ideen om? *

Afkryds en eller flere bokse.

F.eks. private lodsejere eller kommunale eller statslige arealer

Vi gør opmærksomme på, at ovenstående personoplysninger kun bruges til at besvare henvendelsen og vil kun være tilgængelige for den, der administrerer postkassen. Ved at trykke send besked accepteres vilkårene for brug af personoplysningerne.

Felter med (*) skal udfyldes

© Foto: Melby Overdrev; Lars Gejl ǀ Høslet i Gribskov; Flemming Kirstein ǀ Dragebjerg; Marianne Lund Ujvári ǀ Frederiksborg Have; Thomas Rahbek ǀ Store Dyrehave; Parforcejagtlandskabet i Nordsjælland ǀ Høstfestival; Esrum Kloster ǀ Børn på skattejagt; Halsnæs Kommune