Partnerskabsprogram

Nationalpark Kongernes Nordsjælland vil gerne understøtte udviklingen af lokalsamfundet og det lokale erhvervsliv. Derfor tilbyder nationalparken lokale virksomheder, foreninger og andre at blive medlem af nationalparkens partnerskabsprogram.

Foto Poul Erik Pedersen

Lokalt samarbejde

Nationalparken ønsker at udvikle samarbejdet med - og mellem - de lokale aktører i og omkring nationalparken. Vores partnerskabsprogram skal sikre, at medlemmerne udbyder ydelser og produkter af en høj kvalitet og med en klar forbindelse til nationalparken og dens formål. Medlemmer får bl.a. lov til at bruge nationalparkens logo til at markedsføre deres ydelser og produkter og relevant viden om nationalparken gennem kurser og netværk. Det er gratis at være medlem. 

Interesseret?

Du kan læse om vilkårene for at blive medlem i vores retningslinjer:

Læs retningslinjerne for brug af nationalparkens logo

Ansøg om at blive partner

Nationalparken har tre typer af partnerskaber: "Et produkt fra", "Partner med" og "I samarbejde med". Hvis du gerne vil være partner med nationalparken skal du udfylde et af de tre ansøgningsskemaer - vælg det der passer bedst til det, du gerne vil. 

Hvis du bliver godkendt som partner, vil du automatisk blive inviteret til det næste introduktionskursus for nye partnere, som bliver holdt i starten af 2022. 

Har du spørgsmål til partnerskabsprogrammet, eller er du i tvivl, om hvilken ansøgningsformular du skal vælge? Så kontakt Anders fra nationalparkens sekretariat på tlf. 41 39 24 11.

Et produkt fra-logo

Du kan som producent søge om tilladelse til at bruge nationalparkens logo på fødevarer og andre produkter, der er produceret i nationalparken.  

Ansøgningfrist: løbende

Udfyld ansøgningsformular

Partner med-logo

Du kan som virksomhed eller forening mv. søge om tilladelse til at bruge nationalparkens logo til at markedsføre dine aktiviteter og ydelser. 

Ansøgningsfristen er overskredet, men du er velkommen til at udfylde formularen for at være med i kommende ansøgningsrunde.

Udfyld ansøgningsformular

I samarbejde med-logo

Du kan søge om tilladelse til at bruge nationalparkens logo i publikationer, foldere eller i forbindelse med arrangementer og events.  

Ansøgningsfrist: Løbende

Udfyld ansøgningsformular

Få netværk og kompetenceløft

Foto Per Frost Henriksen

Introduktionskursus

Nye partnere bliver inviteret til et introduktionskursus, hvor de bliver klædt på til at være "ambassadører" for de mange fantastiske muligheder i nationalparken. Næste kursus bliver holdt i 2022. 

Foto Esrum Kloster

Vores partnere

Nationalparken har ca. 50 partnere fra hele Kongernes Nordsjælland. Partnerne spænder fra overnatningssteder til guider til foreninger. Du finder en liste over nationalparkens partnere her

Foto Marianne Lund Ujvári

Årligt netværksmøde

Alle partnere bliver inviteret til den årlige partnerdag, hvor alle nationalparkens partnere mødes for at udvikle samarbejder og løfte mulighederne for nye oplevelser, produkter mv. i nationalparken. 

© Logoer: Ole Søndergaard
© Foto: Poul Erik Pedersen, Per Frost Henriksen, Esrum Kloster og Marianne Lund Ujvári