Bliv partner med nationalparken

Nationalpark Kongernes Nordsjælland vil gerne understøtte udviklingen af lokalsamfundet og det lokale erhvervsliv. Derfor tilbyder nationalparken lokale virksomheder, foreninger og andre at blive partner med nationalparken

Netværk, lokalt samarbejde og nye produkter og oplevelser

Nationalparken ønsker at udvikle samarbejdet med - og mellem - de lokale aktører i og omkring nationalparken.

Partnerskabsprogrammet skal sikre, at partnerne udbyder ydelser og produkter af høj kvalitet og med en klar forbindelse til nationalparken og dens formål. Partnerne får bl.a. lov til at bruge nationalparkens logo til at markedsføre deres ydelser og produkter og relevant viden om nationalparken gennem kurser og netværk.

Det er gratis at være partner med nationalparken. 

Mød nationalparkens partnere

Nationalparken har mere end 60 partnere, som fordeler sig i kategorierne: Oplevelsesaktører, restauration og produkter, overnatning, museer og besøgssteder, foreninger og kommunikation og rådgivning.

Nationalparkens partnere

To typer af partnerskaber

Partner med

Hvis du gerne vil være partner med nationalparken kan du søge om at anvende nationalparkens "partner med" logo. Det er logoet, som er dit certifikat for at du er en del nationalparkens partnerskabsprogram. "Partner med" logoet kan søges af virksomheder og foreninger, der har kontakt med lokale og besøgende i eller i nærheden af nationalparken, f.eks spise- og overnatningssteder, formidlere eller attraktioner.

 

Ansøg om at blive partner

Produkt fra

Hvis du producerer fødevarer eller andre typer af produkter, kan du også søge om at blive produkt-partner. Det kræver at du har et produkt, der er produceret og/eller forarbejdet i nationalparken. Det betyder at f.eks. afgrøder fortrinsvis skal være dyrket i nationalparken, kreaturer skal have græsset i nationalparken eller at produktet er forarbejdet i nationalparken. Produkt-partnere får mulighed for at anvende nationalparkens "produkt fra" logo på det eller de produkter, der bliver godkendt.

Ansøg om at blive produkt-partner

Ansøgningsfrist: 27. august 2023

Inden du søger om at blive partner

Ansøgningsrunden for 2023 er sat i gang, og du kan nu søge om at blive partner med nationalparken. Det gør du ved at udfylde et af de to ansøgningsskemaer ovenover. Læs retningslinjerne inden du søger.

Retningslinjer

Nationalparken har udviklet et sæt retningslinjer, som virksomheder, foreninger mv. skal opfylde for at blive partnere. Ønsker du at blive partner med nationalparken, så læs retningslinjerne inden du ansøger.

Læs retningslinjer

Har du brug for hjælp?

Har du spørgsmål, eller er du i tvivl, om hvilken ansøgningsformular du skal vælge? Så kontakt Anders fra nationalparkens sekretariat på:

 Obfuscated Email

 +45 41 39 24 11

Få netværk og kompetenceløft

Foto Per Frost Henriksen

Introduktionskursus

Nye partnere bliver inviteret til et introduktionskursus, hvor de bliver klædt på til at være "ambassadører" for de mange fantastiske muligheder i nationalparken. Næste kursus bliver holdt i efteråret 2022. 

Fordele for partnerne

Som partner med nationalparken får du en række fordele, f.eks. merchandise, ret til at bruge nationalparkens bookingportal og mulighed for at anvende nationalparkens logo i din markedsføring. 

Foto Marianne Lund Ujvári

Årligt netværksmøde

Alle partnere bliver inviteret til den årlige partnerdag, hvor alle nationalparkens partnere mødes for at udvikle samarbejder og løfte mulighederne for nye oplevelser, produkter mv. i nationalparken.