Logo og partnerskabsprogram

Nationalpark Kongernes Nordsjælland vil gerne understøtte udviklingen af lokalsamfundet og det lokale erhvervsliv. Derfor tilbyder nationalparken lokale virksomheder, foreninger og andre at blive medlem af nationalparkens partnerskabsprogram.

Foto Poul Erik Pedersen

Lokalt samarbejde

Nationalparken ønsker at udvikle samarbejdet med - og mellem - de lokale aktører i og omkring nationalparken. Vores partnerskabsprogram skal sikre, at medlemmerne udbyder ydelser og produkter af en høj kvalitet og med en klar forbindelse til nationalparken og dens formål. Medlemmer får bl.a. lov til at bruge nationalparkens logo til at markedsføre deres ydelser og produkter og relevant viden om nationalparken gennem kurser og netværk. Det er gratis at være medlem. 

Interesseret?

Du kan læse om vilkårene for at blive medlem i vores retningslinjer:

Læs retningslinjerne for brug af nationalparkens logo

Ansøg om medlemskab og brug af logo

Sådan gør du

  1. Vælg en af ansøgningsformularerne.
  2. Udfyld formularen.
  3. Efter ansøgningsfristen behandler nationalparkens partnerudvalg din ansøgning.
  4. Hvis udvalget godkender din ansøgning, tilmeldes du automatisk vores introduktionskursus d. 6. maj 2021 og får besked om det videre forløb.

Har du spørgsmål til partnerskabsprogrammet, eller er du i tvivl, om hvilken ansøgningsformular du skal vælge?

Kontakt Katrine på tlf. 41 39 24 12 eller Anders på tlf. 41 39 24 11, så hjælper vi dig videre.

Et produkt fra-logo

Du kan som producent søge om tilladelse til at bruge nationalparkens logo på fødevarer og andre produkter, der er produceret i nationalparken.  

Ansøgningfrist: løbende

Udfyld ansøgningsformular

Partner med-logo

Du kan som virksomhed eller forening mv. søge om tilladelse til at bruge nationalparkens logo til at markedsføre dine aktiviteter og ydelser. 

Ansøgningsfristen er overskredet, men du er velkommen til at udfylde formularen for at være med i kommende ansøgningsrunde.

Udfyld ansøgningsformular

I samarbejde med-logo

Du kan søge om tilladelse til at bruge nationalparkens logo i publikationer, foldere eller i forbindelse med arrangementer og events.  

Ansøgningsfrist: Løbende

Udfyld ansøgningsformular

Få netværk og kompetenceløft

Foto Per Frost Henriksen

Introduktionskursus

Det første introkursus for nye medlemmer afholdes den 6. maj 2021. På kurset vil der være oplæg af eksperter og ildsjæle, der giver dig viden om nationalparken og mulighederne for at udvikle nye oplevelser, produkter og meget mere.

Foto Esrum Kloster

Vores medlemmer

Som medlem af vores partnerskabsprogram bliver du præsenteret på vores hjemmeside med billede, beskrivelse og link til din egen hjemmeside. Medlemslisten vil løbende blive opdateret.  

Foto Marianne Lund Ujvári

Årligt netværksmøde

Vi glæder os til at invitere medlemmer af partnerskabsprogrammet og lodsejere mfl. til vores første faglige og festlige netværksmøde i oktober 2021.

© Logoer: Ole Søndergaard
© Foto: Poul Erik Pedersen, Per Frost Henriksen, Esrum Kloster og Marianne Lund Ujvári