Bliv partner med nationalparken

Nationalpark Kongernes Nordsjælland vil gerne understøtte udviklingen af lokalsamfundet og det lokale erhvervsliv. Derfor tilbyder nationalparken lokale virksomheder, foreninger og andre at blive partner med nationalparken.

Netværk, lokalt samarbejde og nye produkter og oplevelser

Nationalparken ønsker at udvikle samarbejdet med - og mellem - de lokale aktører i og omkring nationalparken.

Partnerskabsprogrammet skal sikre, at partnerne udbyder ydelser og produkter af høj kvalitet og med en klar forbindelse til nationalparken og dens formål. Partnerne får bl.a. lov til at bruge nationalparkens logo til at markedsføre deres ydelser og produkter og relevant viden om nationalparken gennem kurser og netværk.

Det er gratis at være partner med nationalparken.

Mød nationalparkens partnere

Nationalparken har mere end 60 partnere, som fordeler sig i kategorierne: Oplevelsesaktører, restauration og produkter, overnatning, museer og besøgssteder, foreninger og kommunikation og rådgivning.

Nationalparkens partnere

To typer af partnerskaber

Inden du søger om at blive partner

Ansøgningsrunden for 2023 er afsluttet, og du kan ikke længere søge om at blive partner med nationalparken. Der forventes en ny ansøgningsrunde igen i sidste halvår af 2024.

 

Retningslinjer

Nationalparken har udviklet et sæt retningslinjer, som virksomheder, foreninger mv. skal opfylde for at blive partnere. Ønsker du at blive partner med nationalparken, så læs retningslinjerne inden du ansøger.

Læs retningslinjer

 

Har du brug for hjælp?

Har du spørgsmål, eller er du i tvivl, om hvilken ansøgningsformular du skal vælge? Så kontakt Anders Kring Mortensen fra nationalparkens sekretariat på:

ankmo@danmarksnationalparker.dk

+45 41 39 24 11